109R00752 ЗА xerox WorkCentre238/245/255/5135/5150/5632/5638/5645/5655/5735/5740/5745/5755/5845/5855/5865/5875/5890

109R00752 ЗА xerox WorkCentre238/245/255/5135/5150/5632/5638/5645/5655/5735/5740/5745/5755/5845/5855/5865/5875/5890

DEN 2240.16

Количина на стоки

20 PCS како и обично ќе биде предаден, или ве Молиме забелешка вашето барање, доколку се различни количина над кога ќе го поставите цел ЗА xerox DOCUPRINT P350 D/P450 D/P450 PS ЈП ЗА xerox DOCPRINT P350 D/P450 D / P450 PS ЈП ЗА xerox DOCPRINT ЈП ЗА NEC ПР-L5300/PR-L5500/5500 P ЈП ЗА NEC ПР-L5300/PR-L5500/5500 P ЈП ЗА NEC ПР-L5500/5500 P ЈП ЗА xerox Docu Print M105b/P105b/P205b/M205b ЗА xerox Docu Print202/205/255/305 (нов) ЗА xerox Docu Print M355/P355 Тонер НОВИ чип ЗА xerox Docu Print M355/P355 Тапан НОВИ чип ЗА xerox Docu Print P455 Тонер НОВИ чип ЗА xerox Docu Print P455 Тапан НОВИ чип ЗА xerox 4300 тапан чип ЗА xerox Work Centre 5222/5225/5320 Тонер Чип ЗА xerox Work Centre 5222/5225/5230 Тонер Чип (Јужна Америка, Источна Европа,Африка) ЗА xerox Work Centre 5222/5225/5230 Тонер Чип (Северна Америка,Западна Eruope) ЗА xerox Work Centre 5222/5225/5230 Тонер Чип (Јужна Америка, Источна Европа,Африка) ЗА xerox Work Centre 5222/5225/5230 Тапан Чип ЗА xerox Work Centre 5222/5225/5230 Тапан Чип ЗА xerox Docu Centre 900/1100/4110/4590 тонер чип АЗИЈА ЗА xerox Docu Centre 900/1100/4110/4590 тапан чип АЗИЈА ЗА xerox Work Centre 4110/4112/4127/4590/4595 тонер чип NA/В ЕВРА ЗА xerox Work Centre 4110/4112/4127/4590/4595 тонер чип NA/В ЕВРА ЗА xerox Work Centre 4110/4112/4127/4590/4595 Тапан чип NA/В ЕВРА ЗА xerox Work Centre 4110/4112/4127/4590/4595 тапан чип NA/В ЕВРА ЗА xerox Work Centre 4150 Тонер Чип (Северна Америка,Западна Европа) ЗА xerox Work Centre 4150 Тонер Чип (Јужна Америка,Источна Европа,Африка) ЗА xerox Work Centre 4150 Тапан чип ЗА xerox Work Centre 4150 Мерењата ЗА xerox Faxcenter F110 ЗА xerox Fax Center 3100 чип Картичка ЗА xerox Phaser 3550 чип (Јужна Америка/Источна Европа/Африка) ЗА xerox Phaser 3550 чип (Северна Америка/Западна Европа) ЗА xerox Phaser 3550 чип (Јужна Америка/Источна Европа/Africa) ЧИП ЗА xerox phaser3140/3155/3160 ЕУ EXP ЧИП-ЗА xerox phaser3140/3155/3160 ЕУ EXP ЧИП-ЗА xerox phaser3140/3155/3160 ЈУЖНА АМЕРИКА ЧИП-ЗА xerox phaser3140/3155/3160 CN ЧИП-ЗА xerox Work Centre3210/3220 ЧИП-ЗА xerox Work Centre3210/3220 ЧИП-ЗА xerox Work Centre3210/3220 ЗА xerox Phaser 3428 D/3428 DN ЗА xerox 3200mfp ЗА xerox 3250 ЗА xerox 3300 ЗА xerox Phaser 3420/3425 чип ЗА xerox P3435 ЗА xerox 3600 Чип за xerox Phaser 3635 Чип за xerox Phaser 3635 Чип за xerox Phaser 3635 САД Чип за xerox Phaser 3635 ЗА xerox 4118 ЗА xerox Work Centre M20/20i ЗА xerox PE120/PE120i ЗА xerox Phaser 3150 B ЗА xerox Phaser 3450 B ЗА xerox Phaser 3500 ЗА xerox Phaser 3420 ЗА xerox Phaser 3119 ЗА xerox Work Centre PE220 ЗА xerox Docu Print1080/2000/2003/2005 тапан чип ЗА xerox Workcentre 5019/5021/5022/5024 Тонер чип ЗА xerox Workcentre 5019/5021/5022/5024 тапан чип ЗА xerox Docu Print5016/5020 тапан чип ЗА xerox DP240 A/340 A ЗА xerox DP340 A ЗА xerox 4500 ЗА xerox 4510 ЗА xerox 5400 ЗА xerox 518/520 ЗА xerox Work Centre Pro415/420 ЗА xerox N2050/2825 ЗА xerox DP180/181/210/211 ЗА xerox DC230/235/280/285/405 ЗА xerox DC250/251/350/351 ЗА xerox dc400/401 ЗА xerox 428/423 чип ЗА xerox dc440 ЗА xerox dc240/340 ЗА xerox dc330/332/432/425 ЗА xerox 315/320 ЗА xerox N32 ЗА xerox N24/42/40 ЗА xerox M24 Чип ЗА xerox N4525 ЗА xerox 831 ЗА xerox Docu Print 2108b АП верзија ЗА xerox Docu Print 3105 втората светска војна ЗА xerox 6250/6200 ТАПАН ЧИП ЗА xerox 6350 ТАПАН ЧИП ЗА xerox DP2065/3055/2055 ЗА xerox DC286/236/336/2005/3005/2055/2007 тонер чип ЗА xerox DC286/236/336/2005/3005/2055/2007 тапан чип ЗА xerox C118/M118 тонер чип ЗА xerox C118/M118 тапан чип ЗА xerox WC123/128/133 Тонер Чип ЕВРА ЗА xerox WC123/128/133 Тонер Чип ЕКСТЕНЗИИ ЗА xerox WC123/128/133 тапан чип ЗА xerox DC156/186/1055/1085 тонер чип ЗА xerox DC156/186/1055/1085 тапан чип ЗА xerox 5500 тонер чип ЗА xerox 5550 тонер чип ЗА xerox 5500/5550 тапан чип ЗА xerox 5550 тонер чип KOR ЗА xerox Docu Centre 450i/550i Docu Centre II4000/5010 Apeos Port 350i/450i/550i Apeos Port-II3000/4000/5010 тонер чип ЗА xerox Docu Centre 450i/550i Docu Centre II4000/5010 Apeos Port 350i/450i/550i Apeos Port-II3000/4000/5010 тапан чип ЗА xerox A285 тонер чип ЗА xerox DP405 тонер чип ЗА xerox DP405 тапан чип ЗА xerox Docu Print cp405/cm405f тонер чип ЗА xerox Docu Print CP405/CM405 F ТАПАН ЗА xerox5065/6055 тонер чип ЗА xerox Docu Centre II C3000/Docu Centre III C4100/C3100 ЗА xerox PHASER 3010/3040/WC3045 RU ЗА xerox PHASER 3010/3040/WC3045 ЛА Американски евра ЗА xerox PHASER 3010/3040/WC3045 ЗА xerox workcentre 4250/4260 тонер чип Јужна Америка, Источна Европа,Африка ЗА xerox workcentre 4250/4260 тонер чип Северна Америка Западна Европа ЗА xerox workcentre 4250/4260 тапан чип ЗА xerox Workcentre 4265 тонер чип САД ЗА xerox Workcentre 4265 тапан чип ЗА xerox phaser 3320 тонер чип ЗА xerox Work Centre 3315 чип ЗА xerox Work Centre 3315 чип Северна Америка Западна Европа ЗА xerox Work Centre 3325/3315 чип од латинска Америка и Источна Европа ЗА xerox Work Centre 3315 чип од латинска Америка и Источна Европа ЗА xerox Work Centre 3325/3315 чип Северна Америка Западна Европа ЗА xerox Docu Print C3350 Тонер чип ЗА xerox Docu Print C3350 Тапан чип ЗА xerox C6121 CMYK универзална world wide верзија ЗА xerox 6600/workcentre 6605 чип САД ЗА xerox 6600/workcentre 6605 чип САД ЗА xerox 6600/workcentre 6605 чип ЕУ ЗА xerox 6600/workcentre 6605 чип ЕУ ЗА xerox 6600/workcentre 6605 чип ЗА xerox Docuprint 6000/6010/6015 (Noth Америка,Западна.


Други карактеристики

Тип:
Кертриџ Чип
Број На Модел На:
238/245/255/5135/5150/5632/5638/5645/5655/5735/5740/5745/5755
Применливи Опрема:
Печатач
Бренд Име:
DOINK
Структура:
Тонер Кертриџ
Компатибилен Бренд:
XEROX
боја:
МОНО
верзија:
WW
за Xerox:
чип
ЗА xerox CopyCentre 232/238/245/255:
тонер чип
ЗА xerox WorkCentre PRO232/238/245/255:
Тонер кертриџ чип
Принос:
-K
109R00752:
ФАБРИЧКИ ЧИП
примерок ред:
Прифатливо
слободни:
превозот
Висок:
квалитет

Најдобри понуди